Zlín – Venezia: mer enn 183.5 poeng i kampen

februar 29, 2024
26 Visninger

Vår spådom: Zlín – Venezia: mer enn 183,5 poeng i kampen

29.02.2024 17:00

De to siste rundene av den ordinære sesongen står på agendaen i Extraligaen i volleyball for menn, der kampen om den siste plassen i innledende runde skal utkjempes.

Nøkkelkampen for topp ti spilles i Zlín, der Venice nad Jizerou, som ligger på tiendeplass, står for motstanden. Gjestene er i en bedre utgangsposisjon, hjemmelaget ligger fire poeng bak. Motivasjonen deres er annerledes, på sisteplass på tabellen prøver de å avverge sperre og mulig nedrykk fra toppkonkurransen, der de har vært kontinuerlig aktive i 35 år.

Zlín holdes nær bunnen av en dårlig hjemmestatistikk (2-8), og vant åpningskampen mot Ústí i egen hall, men gledet deretter bare fansen med en femsett-seier mot Beskydy. Zlín klarte likevel å ta minst ett sett fra alle motstanderne på hjemmebane, med unntak av kampene mot de to ledende (Lvi Praha, Kladno), og mange av settene ble avgjort i tette oppgjør.

Venezia hadde fordel av sin spesielle innendørsarena, de spilte ikke mye utendørs, tok bare seks poeng fra utenlandske baner og spilte færrest sett (9) av alle deltakerne i konkurransen. Men nå må de også jobbe i Zlín, der de forrige sesong bare tok ett sett på tre dueller.

Hva du skal satse på:

Begge lagene gir alt, du kan forvente en dragkamp for hvert bytte og en veldig lang kamp. Den første i Venezia måtte tross alt avgjøres med tie-break. Det totale antallet poeng i kampen kan komme opp i 200.