Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 spill

NObookmaker
april 22, 2024
28 Visninger

Vårt valg: Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 perler

22.04.2024 10:00

Atten år gamle Sara Bejlek har vært plaget av ujevne prestasjoner denne sesongen. Det så vi blant annet i Stuttgart i forrige uke, da hun i første kvalifiseringsrunde slo ut kypriotiske Serbanova to ganger 6:1, før hun ledet 6:0 og 3:0 mot Diana Shnaider. Deretter falt spillet hennes fra hverandre og hun tapte til slutt i settene 6:0, 4:6, 1:6.

Den nye uken bringer imidlertid nye muligheter og hun har fått en veldig fin trekning i åpningsrunden av 1000-kvalifiseringen i Madrid. Hun møter belgiske Yanina Wickmayer, som har spilt litt tragisk denne sesongen. Hun har kun vunnet én av de ni kampene hun har spilt og tok over en måneds pause etter turneringen i Miami. I Madrid åpner hun bare grusdelen av sesongen, og grus er definitivt ikke et av tennisspillerens sterke underlag.

Hva du skal satse på:

Bejlek har fått en svært gunstig trekning i den første runden av kvalifiseringen. Trettifire år gamle Wickmayer møter trettifireåringen for første gang på banen og er en klar favoritt i oppgjøret. I tillegg til seier til Bejlek, kan noe lavere handicap, for eksempel med fire games, anbefales.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

BETWINNERSpill på Betwinner med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker