Vsetín – Zlín: serievinneren Zlín

NObookmaker
april 2, 2024
29 Visninger

Vårt valg: Vsetín – Zlín: serievinner Zlín

02.04.2024 17:30

Historien gjentar seg. Etter et år vil finalen i den første hockeyligaen igjen by på et prestisjefylt og attraktivt valakisk derby, som Zlín vant 4:2 i fjor.

Rams tok seg til kvartfinalen i den siste runden av den ordinære sesongen, og de gjorde det samme i år. Begge seriene måtte starte på motstanderens is, Prostějov ble eliminert 3:0, Litoměřice ble slått 4:3 og avansementet kostet dem mye nerver og utmattende reiser til Nord-Böhmen, som de måtte gjennomgå tre ganger. Zlín taklet i alle fall avslutningen tappert, nedkjempet begge Litomerices fektere med null (2:0, 4:0) og utspilte Calixtines klart. Det positive er at årets sluttspill, i motsetning til fjorårets, er skadefritt.

Vsetín gikk akkurat som i fjor inn i sluttspillet fra andreplass og tapte bare én kamp mot både Přerov og Jihlava. Likevel var semifinalene vanskeligere enn sluttresultatet viser. Dukla var en mer enn jevnbyrdig motstander, og Vsetín kunne takke spesielt keeper Zhukov, som var seriens beste spiller.

I fjor vant Vsetín tre av de fire kampene mellom dem i den ordinære sesongen, i år byttet rivalene resultater og Zlín var mer vellykket (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). Jan Srdínko, extraliga-mesteren med Vsetín, som tok over Rams før sesongens andre derby, har en 100% rekord i dem.

Hva du skal satse på:

Papirfavoritt i serien er Vsetín, som starter på hjemmebane. Hjemmelaget er hjemmelaget, men det har ikke vunnet noen av de to foregående finalene. Zlín viste i fjor at de kan heve seg et hakk i sluttspillet. Med tanke på oddsasymmetrien har et spill på at Rams vinner totalt sett unektelig verdi.

Tillit:

5/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker