Villarreal – Atl. Madrid.

NObookmaker
april 1, 2024
23 Visninger

Vårt valg: Villarreal – Atl. Madrid.

01.04.2024 21:00

I den 30. LaLiga-runden i april møtes Villarreal, som ligger på tiendeplass, og Atlético Madrid, som ligger på femteplass. Selv om gjestene har gjort det bedre i turneringen så langt, taler den nåværende formen mer for hjemmelaget. Villarreal vant derbyet mot Valencia (1-0) før landslagspausen og vant LaLiga for fjerde gang på rad. Det siste tapet i den hjemlige turneringen kom i midten av januar, og siden den gang har de en 5-4-0-statistikk.

Atlético, på sin side, spilte en brutal uavgjort mot Barcelona før landslagspausen og tapte 0-3 på hjemmebane. Dessuten falt Atléti ut av TOP4 etter dette tilbakeslaget. Med tanke på at det var det tredje tapet for dem på de siste seks rundene (2-1-3), er det ikke en så stor overraskelse.

Hva vi skal satse på:

Atlético har ikke sett så bra ut i det siste, Villarreal derimot kan fortsatt utfordre om europacupene takket være en betydelig forbedring i prestasjoner og resultater. Bortsett fra deres nåværende form, kan hjemmelaget dra nytte av det faktum at Atlético er gjennomsnittlig på bortebane (4-3-7). Men topplaget vil være et bedre spill i en «kamp uten uavgjort», ettersom tre av de fem foregående møtene mellom de to lagene har endt uavgjort.

Selvtillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker