Tyskland – Latvia: mindre enn 5,5 mål

NObookmaker
mai 14, 2024
22 Visninger

Vårt tips: Tyskland – Latvia: mindre enn 5,5 mål

15.05.2024 16:20

Onsdag ettermiddag spilles gruppe B-kampen i Ostrava mellom Tyskland og Latvia i ishockey-VM. Begge lagene går inn i oppgjøret med helt forskjellig innstilling.

Latvia forsvarer sin sensasjonelle bronsemedalje fra i fjor og har ennå ikke blitt slått i de tre innledende kampene. Laget, som inkluderer sytten spillere fra fjorårets suksessrike tropp, har slått Polen (5:4) og Frankrike (3:2) etter ekstraomganger. Tirsdag scoret Columbus-laget til keeper Merzlikins fullt da de slo Kasakhstan 2:0. Latvia ligger nå på andreplass på tabellen med sju poeng bak Sverige og er på god vei mot utslagsrundene.

Tyskerne vil også gjerne være med, men etter en 6:4 åpningsseier over Slovakia, ble de slått 1:6 av USA og Sverige. Selv om Tyskland var den klare underdogen i disse kampene, var det nok forventet at de skulle klare å score mer enn to ganger på 120 minutter. Spesielt med forwards som Peterka (Buffalo) og Sturm (San Jose) i lagoppstillingen. Begge har vært tause i mesterskapet så langt.

Hva du kan satse på:

Tyskland går inn i kampen som en liten papirfavoritt og trenger desperat å score. Men de har en tøff jobb mot de mer defensivt innstilte latvierne. Snarere enn pen hockey, kan du forvente en stor kamp som sannsynligvis ikke vil by på så mange mål. Tre, fire, to og fire – det er antallet mål som har falt i de fire siste møtene. Selv i Vítkovice bør det ikke bli mer enn fem.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker