Tsjekkia – Finland: dobbeltsjanse 2-2

NObookmaker
mai 10, 2024
22 Visninger

Vårt tips: Tsjekkia – Finland: Dobbeltsjanse 2-2

10.05.2024 20:20

Det tsjekkiske laget innleder VM i Praha og Ostrava med en fredagsduell mot Finland, og etter den siste EHT-turneringen i Brno hersker det en viss forvirring blant fansen.

Trener Rulíks tropper har ikke vunnet en eneste gang på tre kamper og har bare scoret to mål, et dystert resultat. Alt som fungerte i de foregående turneringene ble knust, laget viste en enorm usammenhengendehet, noe som var forårsaket av implementeringen av spillere fra utlandet.

Turneringen var først og fremst en nominasjonsturnering, og det var mye testing, men likevel er det umulig å vinke en hånd over det. Bare Palat og Kaše viste seg i et godt lys. Noen av navnene i den endelige nominasjonen hever øyenbrynene, deres bidrag kan allerede estimeres som veldig lite. Laget var aktiv skyting, men skuddene hadde for det meste ikke den nødvendige plasseringen, ikke engang fra power play, der tidligere utmerket tandem Kubalik – Cervenka. Så presset på det tsjekkiske laget vokser før hjemmemesterskapet, noe som aldri er bra.

Det finske landslaget dominerte derimot Czech Hockey Games med 8 poeng og en score på 11:5. Trener Jukka Jalonens tropp viste at de er 100 % klare for mesterskapet, selv om de ikke har stjerner som amerikanerne eller Sverige. Som alltid er laget avhengig av godt målvaktsspill og et sofistikert defensivt system, og de kommer ikke til å endre systemet denne gangen heller. Dessuten får laget selskap av den største stjernen fra utlandet, Mikael Granlund, før VM, så lagets styrke vil øke enda mer. I Brno vant Suomi-landslaget 4:1 mot tsjekkerne, og denne gangen er de også litt nærmere å vinne, noe som forventes av 50% av spillerne.

Hva du kan satse på:

Finnene er i bedre form og sinnstilstand foran sin første kamp i turneringen, mens nordlendingene står godt på skøyter og forsvarer seg godt, og har som alltid et utmerket målvaktsspill. I en utsolgt O2 Arena slår det tsjekkiske laget tsjekkerne i en dobbeltsjanse, dvs. etter første periode eller på slutten av kampen. Puistola scorer for Finland, mens Kubalik scorer for tsjekkerne.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker