Trinec – České Budějovice: 1

NObookmaker
mars 18, 2024
26 Visninger

Vårt tips: Trinec – České Budějovice: 1

18.03.2024 17:00

Hockeyspillerne fra Třinec gikk inn i kvartfinaleserien mot České Budějovice på høyre fot. Etter en 2:0-seier på hjemmebane på søndag tok de ledelsen. Og det forspranget bør de øke før de drar på bortebane i begynnelsen av den nye uken.

I åpningskampen i Trinec ventet laget på et mål helt til det 44. minutt, da Richard Nedomlel åpnet scoringen. Andrej Nestrašil satte inn et forsikringsmål fem sekunder før slutt. Marek Mazanec holdt buret rent og tok alle de 22 skuddene fra České Budějovice.

Třinec er storfavoritt i serien. Forrige sesongs hegemon er ute etter å vinne sin femte tittel på rad. Den siste ble vunnet i fjor allerede i den innledende runden. Årets ordinære sesong var mye bedre for Steelers, som endte på tredjeplass. Sammenlignet med Motor på sjetteplass, som spilte uavgjort med Karlovy Vary i innledende runde, fikk de 16 poeng mer.

Schlesierne var spesielt sterke på hjemmebane, der de til og med var det nest beste laget i hele extraligaen. I 2024 har de aldri tapt en kamp i den koselige WERK Arena. Med åpningsseieren over České Budějovice forlenget Třinec-laget seiersrekken på hjemmebane til elleve kamper.

Hva du skal satse på:

Trinec har vært ubeseiret på sin arena i et kvart år. Med ledelsen i ryggen går trener Motáks mannskap inn til mandagens kamp med en bedre innstilling enn motstanderen. De er i reell fare for å ta med seg et topoengsunderskudd til Sør-Böhmen. Og det ville faktisk ikke overraske noen. Den regjerende mesteren vil bekrefte sin kvalitet og ta et avgjørende skritt mot semifinalen.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker