Sveits – Tyskland: vinner Tyskland-2

NObookmaker
juni 22, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Sveits – Tyskland: Vinner Tyskland-2

23.06.2024 21:00

Tyskland er det første landet som har sikret seg en plass i åttedelsfinalene, Sveits står med en fot i turneringen, og bare en enestående resultatserie kan hindre direkte avansement.

Etter å ha knust Skottland med fem mål i åpningskampen, slo hjemmelaget Ungarn 2-0 og har muligheten til å vinne EM-gruppen med full pott for første gang siden 2012. Spørsmålet er hva slags ellever tyskerne stiller med på søndag. Men Julian Nagelsmann er kjent for å ikke like å gjøre endringer i en etablert oppstilling, og liker å beholde nøkkelspillere i en regelmessig kamprytme. Spesielt trioen Florian Wirtz, Jamal Musiala og Toni Kroos har spilt en flott turnering. De to førstnevnte er på vei mot en stor karriere, mens Kroos sier farvel til landslagskarrieren i det hjemlige mesterskapet.

Sveits spiller pragmatisk, en god første omgang var nok til å gi dem en åpningsseier over Ungarn (3-1), men de måtte nøye seg med 1-1 mot Skottland til slutt. Xherdan Shaqiri scoret sitt femte mål i EM, og er den eneste spilleren som har scoret i alle de tre siste EM- og de tre siste VM-sluttspillene.

Sveitserne er ellers de siste europamesterskapenes uavgjortkonge, etter å ha delt poeng i syv av sine 12 siste kamper i EM, og ville tatt uavgjort på søndag. En seier vil bety gruppeseier, men tyskerne er i en god form, det er god stemning i laget og spillerne nyter støtten fra fansen.

Hva du kan satse på:

Selv om Sveits ikke har tapt de tre siste kampene, taler den samlede statistikken klart til fordel for Tyskland (36-8-9), som vil forbedre den på søndag i Frankfurt.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker