Sparta Praha – Dukla Praha: 1. omgang handicap Sparta -1.5

august 1, 2024
12 Visninger

Vårt tips: Sparta Praha – Dukla Praha: 1. omgang handicap Sparta -1,5

02.08.2024 20:00

Etter å ha tatt seg videre til tredje runde i Champions League tirsdag mot FCSB fra Romania, må Sparta bytte til den tsjekkiske ligaen igjen.

Den tsjekkiske mesteren har klart å balansere mellom konkurransene så langt, og har vunnet alle fire kampene, selv om det til tider har vært skjelettaktig, som i tirsdagens hjemmekamp mot Shamrock, som Sparta scoret fire mål mot, men slapp inn to.

Den danske treneren Lars Friis er gradvis i ferd med å få alle spillerne i arbeid, og alle de tre sommersigneringene – Ross, Krasniqi og García – startet fra start på tirsdag. De trenger uansett fortsatt å venne seg til det tsjekkiske miljøet. Friis prøvde Pavelka, som ikke har mye plass sentralt på midtbanen, mot Shamrock på høyresiden. Forsvaret fikk en konstruktiv spiller, men Pavelka var også involvert i to mål.

Sparta gjør det fortsatt ikke bra defensivt, og har kun holdt nullen i fire kamper i Irland. Det kan være fornøyd med produktiviteten, seks mål i Champions League (2:0, 4:2) og seks i den tsjekkiske ligaen (2:1, 4:1) er bevis på det.

Dukla har ennå ikke forlatt hovedstaden og skal spille sitt andre Praha-derby på rad på Letná. I det forrige fikk de tre poeng for en heldig 1-0-seier hjemme over Bohemians. To skudd på mål var nok for nykommerne til å få full pott, målet ble mer eller mindre gitt dem av kenguruenes keeper Reichl.

Alt i alt viste de to første rundene begrensningene til Petr Radas lag, som bare har styrket seg minimalt i løpet av sommeren. Laget er kombinasjonsmessig dårlig, kan ikke holde på ballen over lengre perioder, kommer knapt til sjanser og i første runde hjemme mot Plzeň klarte de ikke å kvalifisere seg (1:3).

Hva du kan satse på:

Sparta ønsker å avgjøre denne kampen så snart som mulig, helst før pause, for å spare krefter til Champions League. Ideelt sett bør de lede med minst to mål til pause.