Roma – Torino: 1

NObookmaker
februar 26, 2024
28 Visninger

Vårt tips: Roma – Torino: 1

26.02.2024 18:30

AS Roma har hatt en suksessrik uke, først med 3-0-seier over Frosinone i ligaen og deretter med straffesparkkonkurranse mot Feyenoord i Europa League for å sikre avansement til åttedelsfinalene. Torino gjorde det litt dårligere, og klarte ikke å følge opp 2-0-seieren over Lecce og tapte for Lazio med samme resultat i torsdagens playoff.

Dermed er det eneste tapet under den nye treneren De Rossi på de seks første kampene fortsatt hjemmetapet mot Inter (2:4), men ingen italienske lag tåler sammenligning i disse ukene. AS kan derimot gjøre det veldig bra mot dårligere lag på hjemmebane, og har vunnet åtte av ti slike dueller så langt (8-2-0).

Torino, på sin side, møter sine begrensninger når de møter andre europacupkandidater, som de bare har klart å slå to ganger (2-1-7). I kampene mot disse motstanderne ser det enda verre ut, da de har tapt alle fem gangene og kun scoret ett mål.

Hva du skal satse på:

Gjestene var uheldige i kampen mot Lazio da de ikke klarte å utnytte sitt klare overtak, men det tyder på at de fortsatt mangler erfaring til å kjempe om Europa. Romerne, på sin side, har brukt den tilstrekkelig i kampene mot svakere lag, og vil bekrefte det i sin neste hjemmekamp.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker