Roland Garros – menn: sammenlagt Ruud Casper 1-2

NObookmaker
mai 25, 2024
20 Visninger

Vårt valg: Roland Garros – menn: sammenlagt Ruud Casper 1-2

26.05.2024 11:15

Den kommende utgaven av Roland Garros tegner til å bli et interessant skue i herreseksjonen, med flere spillere enn noensinne som aspirerer til tronen.

Carlos Alcaraz er den største favoritten til å vinne tittelen ifølge oddsen. Verdenstreeren er en utmerket grusspiller, men han er også veldig god på andre underlag. Han venter imidlertid fortsatt på en betydelig suksess i Paris, med bare én semifinale i 2023 på merittlisten. Han er heller ikke helt på topp i år, og har bare spilt én turnering i Madrid i april og mai, der han endte i kvartfinalen på Rublevs racket. Formen til 21-åringen er såpass lite å lese av at han uansett bør være blant de åtte beste uten for store problemer.

Hans erkerival, Novak Djokovic, har også problemer. Den tredobbelte French Open-vinneren og tittelforsvareren fra i fjor spilte en solid Monte Carlo-turnering, der han ble nummer to mot Ruud i semifinalen, men så ble han utbrent på grusen i Roma, så han bestemte seg for å spille litt mer i Genève. På dette stadiet av sesongen har Djokovic allerede fem tap, noe som er ganske mye sammenlignet med tidligere år, da han bare tapte henholdsvis åtte ganger (2023, 2022) og syv ganger (2021, 2020) for hele sesongen.

Jannik Sinner hadde også helseproblemer før sin andre Grand Slam for sesongen. Det italienske supertalentet klarte å spille Monte Carlo, men måtte trekke seg fra Madrid (hofteskade). Etterpå nevnte han at han bare vil spille French Open hvis han er 100% frisk, men det kan hende at han går glipp av listen. Han har for øyeblikket en rekord på 11-4 i Paris, og hans beste prestasjon så langt var å nå kvartfinalen (2 ganger).

Alexander Zverev, som dominerte turneringen i Roma, kan også blande kortene. Det er sant at han ikke trengte å slå noen store navn i sin søken etter trofeet, på den annen side er chilenerne Tabilo og Jarry utmerkede leirspillere, og Fritz er heller ikke en lett motstander. Det vil være sant for Zverev i år, nesten to meter, armspenn med racketen og kjøligere hode når han blir eldre.

Turneringen vil også inneholde Rafael Nadal, for hvem dette vil være den siste opptredenen i en turnering han har dominert 14 ganger, senest i 2022. Den spanske legenden har forsøkt å forberede seg på turneringen i sitt hjerte, men resultatene har ikke vært ideelle. I Barcelona nådde han bare andre runde, i Madrid falt han ut med Lehecka i åttende runde, i Roma klarte han ikke å holde tritt med Hurkacz, resultatet 1:6, 3:6 var da en stor advarsel.

Casper Ruud kan uansett håpe på en god plassering. Den norske tennisspilleren har nådd finalen i French Open to ganger på rad, men begge gangene tapte han i tre sett mot verdensstjerner (Djokovic, Nadal). Også i år bør nordmannen kunne slå de største favorittene, han dominerte grusen i Barcelona, der han klarte å slå en annen elitespiller på grusen, Tsitsipas. Ruud blir turneringens dark horse igjen og kan lett tenke seg en tredje finale på rad.

Hva du kan satse på:

Ruud har tatt seg til finalen i Roland Garros to ganger på rad, og han er også i solid form på grus i år. Nordmannen blir turneringens dark horse og kan komme til finalen igjen.

Tillit:

5/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker