Real Sociedad – PSG: mer enn 2,5 mål i kampen.

NObookmaker
mars 5, 2024
25 Visninger

Vår spådom: Real Sociedad – PSG: mer enn 2,5 mål i kampen.

05.03.2024 21:00

I nesten en time holdt Real stjernespissene til pariserne i sjakk, men et øyeblikks uoppmerksomhet var nok, og det sterkeste forsvaret i grunnspillet kapitulerte to ganger. Mål fra Mbappé og Barcola ga PSG en tomålsledelse før returkampen i San Sebastian.

Baskerne må vinne med minst to mål for å tvinge frem ekstraomganger. Sist de vant på eget stadion var i november, og siden da har de ventet syv kamper på å vinne. Av de siste ni kampene har de bare vunnet én gang rett etter tapet i Paris, da de tapte 2-3 i Sevilla på lørdag med en sterkt redusert tropp. Selv om noen av de fraværende kan bli friske i mellomtiden, vil Real være svekket igjen, og som i Paris vil de mangle den viktige forsvarsspilleren Elustondo. Imanol Alguacil sparte flere bærende spillere (Merino, Le Normand, Traore, Oyarzabal, Kubo) i helgen for å bruke alle krefter mot PSG.

Selv om gjestene brakte et gunstig resultat til den iberiske halvøy, er det ingen ro i klubben. PSG spilte uavgjort for andre gang på rad i Ligue 1, og etter det målløse oppgjøret i Monaco var det mest omtalte navnet Kylian Mbappé, som trener Luis Enrique trakk ut i pausen med den senere tilføyelsen at laget måtte venne seg til en fremtid uten stjernespissen, og dermed defacto bekreftet ryktene om hans sommeravgang. Etter at han ble byttet ut, ble laget bedre, men det var ikke nok til å vinne, og pariserne kunne takke keeper Donnarumma for det ene poenget. Men hvis PSG ønsker å tenke på suksess i Champions League, trenger de Mbappé, han trenger uansett ikke ekstra motivasjon i millionærkonkurransen.

Hva du skal satse på:

Real må satse på det offensive kortet, men de må også passe på bakdøren, som har stått vidåpen i de siste kampene, og som vil gi PSGs raske spisser, anført av Mbappé, sjanser til å bryte. Det er derfor ganske sannsynlig at det vil bli scoret mer enn to mål i returoppgjøret. Begge lagene kan ha en sjanse.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker