Pilsen – Servette: 1

NObookmaker
mars 14, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Plzen – Servette: 1

14.03.2024 18:45

Plzeň fikk det beste resultatet av de tsjekkiske lagene i europacupene med 0-0 i Sveits. Spillet var ikke bra, men laget viste solid forsvarsspill og disiplin. Uansett vil de gå inn i omkampen med en bedre innstilling enn motstanderen.

Viktoria er selvsikre foran et utsolgt stadion, og de fikk også selvtillit takket være helgens kamp mot Sparta, som de knuste 4-0. Trener Koubek kan stole på lagets toppscorer, Pavel Šulc, som var fraværende for en uke siden på grunn av kort. Med hans tilstedeværelse får laget stadig mer offensiv styrke, og sjansene for at Pilsen går videre er ganske store. Laget prydes av flott standardspill, men mange spillere kan også true med skudd utenfra.

Servette gjorde det også bra i helgen, og vant 3-1 i den sveitsiske ligaen. Laget er tilbake i kampen om tittelen med en rekke seire, noe som både er positivt og negativt. Trener Rene Weiler må tenke mye på hvordan han skal fordele kreftene. Klubben fra Genève har gjort det bra på slutten de siste ukene, men i tre oppgjør mot tsjekkiske lag har de ikke klart å vinne i inneværende sesong og har ikke scoret et eneste mål, noe som er synd. Laget har i alle fall evnen til å score mål, og spesielt Crivelli har gjort det bra i de siste duellene. Laget er praktisk talt komplett, med bare Douline ute.

Hva du skal satse på:

Plzeň har bare sluppet inn ett mål på sju kamper i europacupen denne sesongen og ligger på topp etter Sparta. Hjemmemiljøet og Šulc vil presse vestboerne til seier og dermed opprykk. Kampen er tilgjengelig hos BetBuilder.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker