Olympiakos – Aston Villa: Vinner Aston Villa/alle lag scorer JA

NObookmaker
mai 9, 2024
19 Visninger

Vårt valg: Olympiakos – Aston Villa: vinner Aston Villa/alle lag scorer JA

09.05.2024 21:00

Åpningskampen i Birmingham endte med en overraskende seier til Olympiakos, som kan bli den andre greske klubben noensinne til å nå finalen i en av de tre europacupene etter en 4-2-seier.

Aston Villa ser ut til å miste pusten mot slutten av sesongen. De klarte riktignok å slå ut Lille i kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse, men de har ikke vunnet to på rad i Premier League og kan fortsatt ikke feire Champions League-kvalifiseringen som er innen rekkevidde. Villa spilte en elendig kamp mot Olympiakos, og slapp inn de to første målene etter en mislykket offsidefelle, og da de klarte å utligne til 2-2, fikk de det tredje målet på straffespark etter en hands i det hvite feltet, det fjerde etter et telegrafert skudd i motsatt hjørne av keeperen. Luiz ga deretter bort et straffespark senere i kampen.

Olympiakos var klinisk treffsikre til slutt, og fire av deres fem skudd på mål endte i nettet, med et hat-trick fra den marokkanske spissen El Kaabi, som dermed økte til åtte mål på syv kamper i Conference League. Selv en tomålsledelse betyr kanskje ikke så mye, for Olympiakos er en spesialist på harde dueller. De tapte 1-4 hjemme mot Maccabi Tel Aviv i åttendedelsfinalen, men vant 6-1 etter ekstraomganger i returoppgjøret. I kvartfinalen mot Fenerbahce (hjemme 3:2, borte 0:1) måtte de til og med ut i straffesparkkonkurranse.

Hva du kan satse på:

Aston Villa må score minst to mål og ikke slippe inn noen, de vil stole på offensiven helt fra start. Olympiakos vil åpne vinduene i gjestenes forsvar. Dette gir en kombinasjon av en seier for gjestene med begge lag som scorer.

Tillit:

5/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker