april 14, 2024
23 Visninger

Vårt tips: Napoli – Frosinone: Napoli vil gi +2,5 g

14.04.2024 12:30

Fire mål på 14 minutter i andre omgang ga Napoli en verdifull 4-2-seier på Monza, og Francesco Calzonas lag starter denne runden kun to poeng bak sjetteplassen. Frosinone kunne også være fornøyde da de spilte målløst uavgjort mot Bologna på fjerdeplass.

Napoli-fansen i Monza streiket de første 15 minuttene for å vise sin misnøye med lagets prestasjoner denne sesongen, men til slutt var de fornøyde. Napoli vender nå hjem, hvor de må forbedre den dystre statistikken (6-4-5) og hvor de sist tapte 0-3 mot Atalanta.

Etter 1-1 mot Genoa fikk Frosinone også ett poeng mot Bologna (0-0), men unngikk ikke nedrykk på grunn av Empoli-seieren. Frosinone har det nest dårligste forsvaret i ligaen (61 innslupne mål) og vil trolig kjempe for overlevelse helt til siste slutt. På bortebane har laget tapt alle sine åtte bortekamper og har scoret minst tre mål i fem av dem.

Hva du skal satse på:

Napoli må slå et annet lag fra Sør-Italia uten å mislykkes, ellers vil de få ekstremt vanskeligheter med å kvalifisere seg til cupene. Heldigvis for hjemmefansen har Partenopei klart alle sine syv kamper mot de fire topplagene så langt, inkludert en 3-1-seier i det første møtet.