Machac T. – Medvedev D.: Machac +5,5 spill

NObookmaker
mai 31, 2024
41 Visninger

Vårt tips: Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 spill

01.06.2024 13:45

Ved å nå 3. runde i årets Roland Garros tangerte Tomas Machac sin beste Grand Slam-turnering, og han vil prøve å overgå den i kampen mot Daniil Medvedev.

Kateryna Siniakovas partner er trygg på den femteseedede. Han fikk selvtillit i turneringen i Genève, der han slo verdensetteren Novak Djokovic i semifinalen og spilte en jevn finale med norske Casper Ruud, som har nådd finalen i Roland Garros to ganger på rad. Machac kom seg også gjennom en tøff, regnforsinket femsettskamp i andre runde mot den argentinske grusspesialisten Marian Navon i Paris, som han slo 6-1 i det avgjørende settet.

Faktum er at grus er Medvedevs svakeste underlag. Før årets utgave startet hadde han 7-7 i Paris, og fem ganger falt han ut i første runde. Selv de innledende turneringene hans gikk ikke bra (5-3), og han er selv klar over at han har minst sjanse til å vinne i Roland Garros av de fire Grand Slams. I år var han heldig i andre runde da den indisponerte serberen Kecmanovic overga seg til ham på 1:6, 0:5, og tapte et sett mot tyskeren Koepfer (6:3, 6:4, 5:7, 6:3).

Hva du kan satse på:

Medvedev vant deres første kamp i fjor i 2. runde av Indian Wells 6:3, 6:2, men Makhach vil være mer trassig på grusen i Paris. De modige vil prøve en ren deuce, en anstendig odds tilbys av handicapspillet på spill +5.5.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker