Litvínov – Kometa Brno: Hvem scorer det første målet – Litvínov

mars 22, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Litvínov – Kometa Brno: Hvem scorer det første målet – Litvínov

22.03.2024 17:00

Litvínov mistet sin sju kamper lange seiersrekke i den tredje kvartfinalen mot Kometa, og gikk dermed glipp av muligheten til å nå den imaginære straffesparkkonkurransen. Verva har imidlertid fortsatt alle kortene på hånden og er favoritt til å ta det tredje poenget på fredag.

Kjemikaliene vant først 2:1 etter straffesparkkonkurranse i Mährens hovedstad og slo deretter motstanderne 5:1. Litvínov spilte også en solid kamp foran fansen på torsdag. Den britiske spissen Liam Kirk jublet etter 52:43 med sitt andre mål i kampen, men 3:2-ledelsen varte ikke et minutt. I slutten av det 55. minutt lå de dessuten under 3:4, noe som ble kampens sluttresultat.

Kampen var veldig jevnspilt, noe som også statistikken over skudd på mål viser. Litvínov var bedre i dette henseende med ett forsøk (38:37). De var imidlertid det mer aktive laget i begynnelsen av kampen, noe som bør gjentas på fredag, med tanke på fordelen av eget stadion.

Hva du skal satse på:

Nordamerikanerne har scoret det første målet i de tre kampene i serien så langt. Etter gårsdagens dårlige avslutning vil trener Mlejneks tropper starte fra start og ta ledelsen igjen.