Litvínov – Kometa Brno: Dobbel sjanse – uavgjort

mars 26, 2024
26 Visninger

Vårt valg: Litvínov – Kometa Brno: Dobbel sjanse – uavgjort

26.03.2024 17:30

Fem kamper – fem seire for bortelaget. I kvartfinaleserien i sluttspillet mellom Litvínov og Brno gjelder definitivt ikke floskelen «mitt hus, min borg».

Kometa klarte å utligne serien til 2:2 etter to tap på hjemmebane. Det satte en stopper for motstanderens ubeseirede rekke på sju kamper og så ut til å ha skaffet seg et viktig psykologisk overtak.

I søndagens kamp ledet Brno i et fullsatt Rondo, men Litvínov klarte å utligne i siste periode og på overtid og fullføre snuoperasjonen til 2:1. I de tre foregående duellene ble det scoret minst seks mål, men denne gangen var det knapt med mål.

Som det blir mer og mer tydelig, er det ekstremt vanskelig å spå noe som helst i denne serien. Det skilte bare tre poeng mellom de to tabellnaboene ved sesongslutt, og det var forventet at det ville bli en jevn kvartfinalekonfrontasjon.

Hva du skal satse på:

Det kommer til å bli tøft i kamp 6. Litvínov har to imaginære sverd i hendene, mens Kometa har en kniv mot strupen. På tirsdag får vi nok se en mer forsiktig start og en jevnere forestilling. Igjen kan detaljene bli avgjørende, så en dobbel sjanse for uavgjort i første periode eller etter 60 minutter virker som et godt spill. Dette valget har fungert i de fleste kampene i denne serien så langt.