Lazio – Empoli: Lazio vinner med rent bur

NObookmaker
mai 12, 2024
24 Visninger

Vårt tips: Lazio – Empoli: Lazio vinner med et rent bur

12.05.2024 12:30

Det uavgjorte resultatet i Monza (2:2) gledet ikke Lazio-fansen – og spillerne måtte gå til intervju igjen etter kampen – men den romerske klubben er på god vei til å beholde syvendeplassen, og det er fortsatt mulig at den kan kjempe om sjetteplassen. Empolis ambisjoner er litt annerledes – to poengs ledelse på nedrykkssonen taler sitt tydelige språk.

Lazio har helt klart våknet til liv etter at Igor Tudor kom inn, noe tre seire på de fire siste rundene vitner om. De har til og med vunnet alle fire kampene på hjemmebane under den tidligere kroatiske forsvarsspilleren, og holdt nullen i to av dem.

Og det kan gjenta seg med Empoli, som ikke har scoret i seks av de ni siste kampene, men det var nok til å holde dem til uavgjort mot rivalene Frosinone sist. En annen ting som kompliserer toskanerlagets kamp for redning er en rekke på fire bortetap uten å score mål.

Hva du kan satse på:

Lazio trenger å vinne tilbake fansen og vil ikke nærme seg den nedrykkstruede motstanderen med forsiktighet. Med AS Roma på sjetteplass på besøk i Bergamo er det dessuten godt mulig at Lazio øker sjansene sine for å komme blant de seks beste med en seier. Og det kan bety Champions League. Så hjemmelagets motivasjon er ivaretatt.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker