Hurkacz H. – Draper J.: 1

NObookmaker
april 8, 2024
24 Visninger

Vårt tips: Hurkacz H. – Draper J.: 1

09.04.2024 11:00

Den polske tennisspilleren Hubert Hurkacz leverte en fremragende prestasjon i Estoril-turneringen forrige uke, noe som ga ham hans åttende ATP-tittel. Han vant finalen mot den spanske grusspilleren Pedro Martinez 6:3, 6:4, slo 15 ess og hadde ikke en eneste breakball. På en måte var det en perfekt kamp fra hans side.

Hurkacz vil gjerne ta med seg denne formen til Monte Carlo, der han i første runde møter Jack Draper, som han slo i andre runde 6:3, 6:7, 7:5 i Monaco i fjor. Og han er favoritt også denne gangen.

22 år gamle Draper har ikke spilt mye på grus så langt i karrieren. Den britiske unggutten er mer tilbøyelig til å spille på hardt underlag eller innendørs, og har kun spilt 31 kamper på grus blant proffene. Grussturneringer er imidlertid uunngåelige for de beste, så i år skal han forsøke å forbedre resultatene fra i fjor, da det ble tre seire og tre tap i denne delen av sesongen.

Hva du skal satse på:

Hurkacz er i strålende form etter å ha vunnet grus-turneringen i Estoril, og kan bli en av spillerne som går langt i Monte Carlo hvis han kan opprettholde formen fra turneringen i Portugal. Han møter den unge briten Draper i første runde og slo ham for andre gang i Monaco Masters.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker