Hradec Králové – Karlovy Vary: 02

NObookmaker
oktober 16, 2024
11 Visninger

Vårt tips: Hradec Kralove – Karlovy Vary: 02

16.10.2024 18:00

I den innledende kampen i den syttende runden av Hockey Extraligaen møtes hjemmelaget Hradec Králové og Karlovy Vary under det hvite tårnet. Energie har hatt en bedre start på turneringen så langt, og har samlet fire poeng mer enn onsdagsmotstanderen på de elleve rundene som er spilt.

Mountfield, etter et knepent 1:2-tap i Mladá Boleslav, var vertskap for tsjekkisk-Budapest Motor på søndag. Kampen ble avgjort av en flott første periode, som Hradec dominerte 3:0. Resten av kampen var ikke så bra, men det var nok til å vinne 4:1 mot en dårlig spillende motstander. Østlendingene bekreftet sin stigende form på hjemmebane, og har kun tapt ett poeng på de fire siste kampene og kun sluppet inn fire mål.

Etter et vellykket hjemmederby mot Plzeň (6:1), reiste gjestene fra Karlovy Vary til den lengst mulige destinasjonen for søndagens runde. Vestlendingene leverte en flott prestasjon på isen til Třinec, hadde én gang så mange skudd på mål som motstanderen og vant fortjent 4:2. Dávid Gríger var den største bidragsyteren med to mål og en assist. Energys spill har forbedret seg mye sammenlignet med begynnelsen av sesongen. I hver av de seks siste kampene har de sendt over 30 skudd på motstanderens mål og har vært det mest aktive laget i så måte. Seieren i Třinec var den fjerde på rad for Vary. Karlovy Varys individuelle prestasjoner er også gode. Fire av spillerne (Beranek, Gríger, Reunanen, Černoch) er blant de åtte beste i målscoringen i hele turneringen.

Hva du kan satse på:

Energie ser veldig bra ut for tiden og kommer ikke til å tape mot Hradec. De er veldig gode mot Hradec Kralove, og de har bare tapt én gang på de fem siste kampene under det hvite tårnet.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker