Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

NObookmaker
august 8, 2024
16 Visninger

Vårt valg: Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

08.08.2024 19:30

I WTA 1000-turneringen i Toronto, Canada, møtes Beatriz Haddad Mai og Katie Boulter i andre runde. Selv om førstnevnte er høyere rangert, er briten favoritt til å ta seg videre.

Haddad Mai har vunnet totalt fire titler i singelturneringer i 2022 og 2023. Året før var hun langt fra det i Toronto, der hun tapte i finalen. I år er imidlertid den venstrehendte brasilianerens prestasjoner svakere. Hun har én semifinale fra Abu Dhabi, men verdens nummer 22 sa farvel til de fleste turneringene etter sin første eller andre opptreden.

Boulter har en gjennombruddssesong. I begynnelsen av mars dominerte briten betongfemkampen i San Diego, USA, og i midten av juni erobret hun også gresset på hjemmebane i Nottingham. Dermed fikk hun for første gang et glimt av topp tre på rankingen. Hun er for øyeblikket rangert som nummer 33.

Begge spillerne måtte ut i tre sett i første runde. Boulter slo amerikaneren Pera på to timer med 6:4, 3:6 og 6:1. Det var Haddad Mai som tilbrakte nesten tre og en halv time på banen med Maria Bouzkova. I en kamp full av feil, overmannet hun til slutt den seige tsjekkeren med 5:7, 6:2 og 7:6(1).

Hva du kan satse på:

Boulter er i bedre form enn Haddad Mai i år. Hun har vunnet 13 av 17 kamper på det harde underlaget siden begynnelsen av året, mens motstanderen fortsatt var i minus frem til i går (nå 9/9). Dessuten har den blonde briten allerede møtt søramerikaneren to ganger denne sesongen, og hver gang ble det seier for henne på det raske underlaget. Så det er ingen grunn til at hun ikke kan gjøre det en tredje gang til fin odds.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker