Frosinone – Lazio: 2

NObookmaker
mars 17, 2024
27 Visninger

Vårt tips: Frosinone – Lazio: 2

16.03.2024 20:45

Frosinone tapte 0-1 for nedrykkstruede Sassuolo i forrige runde, og med tanke på den eneste seieren på de siste 15 seriekampene er det ikke overraskende at Eusebio Di Francescos mannskap er på vei nedover. Lazio, på sin side, tapte for tredje gang på rad i ligaen i forrige runde og måtte si farvel til Champions League-håpet for godt, mens andre europeiske cuper fortsatt er i stor fare for dem. Som et resultat av dette har trener Maurizio Sarri gått av.

Selv om Frosinone har tatt 21 av sine 24 poeng på hjemmebane, har de bare vunnet én gang her i det nye kalenderåret (1-1-3), noe som fullfører deres retrett fra æren. Når det gjelder de siste 15 kampene, er de, sammen med Salernitana, dårligst i ligaen (6 poeng) og har sluppet inn 36 mål i denne perioden – mest av alle lag.

Lazio er langt fra komfortable, men på bortebane er de et av de bedre lagene i årets Serie A (6-1-7). Gjestene har da også vunnet tre av sine fem siste bortekamper (hver gang på hjemmebane mot et lag fra nedre halvdel av tabellen), to ganger med to måls forskjell. Det første møtet i slutten av desember endte på samme måte (3-1).

Hva du skal satse på:

Og noe lignende kan skje igjen, ettersom Frosinone allerede har startet sin prestasjonssvikt i slutten av desember. Lazio vant da fem av åtte bortekamper på banen til lag som starter denne runden på andre halvdel av tabellen (5-1-2).

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker