Frankrike – Canada: Frankrike vinner begge omganger

juni 9, 2024
19 Visninger

Vår spådom: Frankrike – Canada: Frankrike vinner begge omganger

09.06.2024 21:15

Noen timer etter at den lenge varslede overgangen av Kylian Mbappé til Real Madrid ble offisielt bekreftet, slo den franske landslagskapteinen seg løs og ledet 3-0-seieren over Luxembourg (1-0 ved pause) med ett mål og to målgivende pasninger. Mbappé spilte alle 90 minuttene og økte antall mål og 33 målgivende pasninger for landslaget til 47. Han kan legge til mer i søndagens EM-generalprøve, der Frankrike har invitert en amerikansk motstander til Bordeaux.

Maple Leafs forbereder seg til det amerikanske mesterskapet, og den nye treneren Jesse Marsch har fått en elendig start med 0-4-debacle i Nederland. Gjestene holdt nullen til det 50. minutt, men etter at det første målet ble scoret, falt spillet deres fullstendig fra hverandre og de fikk tre mål på 13 minutter. Canada tapte sin fjerde kamp på de seks siste, og for andre gang ble de tildelt en firer.

Hva du kan satse på:

Frankrike er klar favoritt til å vinne begge omgangene. Etter en merkelig avskjedssesong i PSG er Mbappé sulten, og trener Didier Deschamps har et ekstraordinært utvalg av spillere til rådighet, og i motsetning til Canada vil han opprettholde kvaliteten på utvekslingene.