Florida – NY Rangers: Vinner Florida

NObookmaker
mai 28, 2024
17 Visninger

Vårt valg: Florida – NY Rangers: Vinner Florida

29.05.2024 02:07

Florida åpnet Eastern Conference-finalen med en imponerende 3-0-seier i Madison Square Garden, men Rangers snudde serien i to overtidsoppgjør (3-2, 5-4), og hvis de klarer seg gjennom tirsdagens kamp, har de sin første sluttspillplass på hjemmebane på torsdag.

Panthers dominerte i den første hjemmekampen og vant 37:23 på skudd på mål, og produserte 103 totalt, men Rangers overgikk seg selv i offeravdelingen og registrerte hele 37 blokkeringer. Og i kritiske øyeblikk ble de støttet av Igor Shestorkin, som så langt har utkonkurrert sin landsmann Bobrovsky i Florida-målet. For sistnevnte er tilstanden i serien også frustrerende fordi den klarte å eliminere Rangers’ offensive ess – trioen Zibanejad, Panarin, Kreider har ett eneste poeng etter tre kamper.

Men Rangers fant uventede helter i tredje- og fjerdekedjen. Overtiden i den andre kampen ble avgjort av Barclay Goodrow, som scoret ytterligere to mål i den tredje kampen, der Alex Wennberg scoret vinnermålet. Førstevalget i NHL-draften i 2020, Alexis Lafreniere, hadde også to mål på søndag. Rangers klarte å finne en måte å vinne på til tross for at de ikke klarte å utnytte noen av sine åtte powerplay i serien mot Florida, noe som har vært deres store styrke hele sesongen.

Hva du kan satse på:

Florida trenger å vinne, en 1-3-rekord før New York-kampen vil være kritisk for Panthers. De er fysisk bedre, og denne gangen vil de vise sin overlegenhet i målprotokollen.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker