Dortmund – Heidenheim: Handicap Dortmund -1.5

september 11, 2024
11 Visninger

Vårt tips: Dortmund – Heidenheim: Handikap Dortmund -1.5

13.09.2024 20:30

Borussia Dortmund og Heidenheim er fortsatt ubeseiret i starten av sesongen. Men mens BVB spilte uavgjort i Bremen før landslagspausen, holder de 100 prosent gjestene på ledelsen i 1. Bundesliga.

Dortmund hadde mer av spillet på Weserstadion, men klarte ikke å score det ønskede målet og måtte nøye seg med ett poeng etter 0-0. Den nye manageren, Nuri Sahin, kan trøste seg med at laget fra Westfalen ikke har scoret i de to første rundene, noe de ikke har gjort siden 2017/18, da de holdt nullen i de fem første ligakampene. BVB vil forsøke å bygge videre på 2-0-seieren over Eintracht Frankfurt på hjemmebane, og totalt har de scoret tre ganger på rad på Signal Iduna Park.

Sist vant Heidenheim 4-0 over Augsburg etter to scoringer i begge omganger, og bekreftet dermed den gode sesongstarten ved å dominere alle de fem første kampene! Trener Frank Schmidts mannskap står nå foran en svært utfordrende periode, ettersom de har kvalifisert seg til Conference League, i tillegg til den hjemlige turneringen. Baden-Württemberg-klubben har tatt tre av sine fem seire i sesongen på motstanderens bane, og reiser til Dortmund vel vitende om at de ikke har tapt fem bortekamper på rad i ligaen (2-3-0).

Hva du kan satse på:

For ett år siden i Westfalen lå bortelaget under med to mål etter et kvarter, men de ga ikke opp, og takket være to mål i løpet av de siste 30 minuttene fikk de med seg et poeng hjem etter 2-2. Dortmund levde imidlertid opp til favorittrollen og vant denne gangen.