juli 10, 2024
13 Visninger

Vårt valg: Colombia – Uruguay: Vinner Colombia

11.07.2024 02:00

Den andre semifinalen i Copa América samlet lagene med den beste formen i mesterskapet og lag som er offensivt innstilt.

Colombianerne knuste Panama 5-0 i kvartfinalen og økte sin statistikk i turneringen til 11-2. Kaptein James Rodríguez bidro med fem mål og fem målgivende pasninger, og tangerte dermed Lionel Messis rekord for flest målgivende pasninger i en turnering. Los Cafeteros forlenget rekken av ubeseirede kamper i Copa til 27, etter å ha tapt sist i februar 2022. De er dermed komplette i semifinalen, der forsvarsskjoldet Jefferson Lerma er tilbake etter én kamps suspensjon.

Uruguay, derimot, vil være merkbart svekket, ettersom forsvaret deres falt fra hverandre etter kvartfinalen mot Brasil. Barcelonas stopper Araujo ble skadet i første omgang, og høyrebacken Nahitan Nandez fullførte ikke kampen på grunn av et rødt kort. Derfor var La Celeste glade for at den målløse kampen ikke ble forlenget, og at straffesparkkonkurransen kom umiddelbart, som de vant 4:2.

Hva du kan satse på:

Uruguay har bare scoret én gang i turneringen, 3-1 mot Panama i åpningskampen, men uten to defensive bærebjelker vil de få det tøft mot et fremadstormende Colombia. Sett én på kupongen.