České Budějovice – Pilsen: Mindre enn 5 mål i kampen

oktober 17, 2024
5 Visninger

Vårt valg: České Budějovice – Plzeň: Mindre enn 5 mål i kampen

18.10.2024 17:30

Den tolvte runden av hockey-ekstraligaen byr på en duell mellom de to dårligste lagene i inneværende sesong. Begge lagene har samlet like mange poeng, Motor har spilt én kamp mindre.

České Budějovice, etter endelig å ha vunnet etter fem kamper (3:0 over Kladno), reiste til Hradec Králové på søndag. De var imidlertid tilbake til sine gamle måter, og deres prestasjoner, spesielt i den første perioden (0:3), var forferdelig. En litt bedre prestasjon i den siste perioden var ikke nok til mer enn et 1:4-tap. Det var ikke en eneste spiller i Motor-oppstillingen som skilte seg ut. Kubik og Pech er fortsatt uten mål. Heller ikke forsvarsspillerne i Tsjekkia-Budejovice har scoret en eneste gang. Med mindre prestasjonene til sørboerne forbedrer seg raskt, må det være noen endringer i troppen deres.

Gjestende Pilsen er i en lignende spillemessig sløvhet. De har kun tatt ett poeng på de fem siste kampene. I de to siste kampene har de en forferdelig 1:11-statistikk. Etter en 6:1-debacle i det vestböhmiske derbyet i Karlovy Vary, reiste indianerne til Pardubice. Etter en lovende første periode fulgte Pilsens prestasjon manuset fra de foregående kampene, noe som resulterte i et 0:5-tap. Det er vanskelig å finne noen små positive ting i vest-tsjekkernes prestasjoner den siste tiden. Lev, Holešinský og Matýs er fortsatt uten mål. Bare Lalancette har scoret mer enn fire poeng.

Hva du kan satse på:

Begge lagene scoret bare sytten mål, noe som er det klart dårligste antallet i hele konkurransen. På kupongen og på grunn av kampens betydning velger vi det laveste antallet scorede mål.