Canada – Slovakia: power play-mål – mer enn 1,5

NObookmaker
mai 23, 2024
23 Visninger

Vår spådom: Canada – Slovakia: Power play-mål – mer enn 1.5

23.05.2024 16:20

Ishockey-VM er kommet til sluttspillet. Etter en lang kamp i de innledende gruppene spilles hele kvartfinaleprogrammet på torsdag. Canada og Slovakia møter hverandre i den første puljen.

Kanadierne er ubeseiret i turneringen så langt, og har bare latt kampene mot Østerrike og Tsjekkia gå til overtid. Slovakia, derimot, har tapt tre ganger og avanserte til topp åtte fra fjerdeplassen i gruppe B.

Kampen mellom Canada og Slovakia kan by på en rekke opphetede situasjoner. Det vil bli mange dueller, noe som vil gi mange sjanser til å score mål. Hvis man ser strengt på statistikken, har Canada brukt seks power play (de er det sjette mest produktive laget i power play) og har scoret fem mål i undertall, noe som gir dem en tiendeplass. Slovakia har ikke vært like gode i power play, men i turneringens viktigste kamp er det nettopp da man må jobbe med power play. Slovakene scoret fire ganger av 21 i undertall.

Hva du kan satse på:

Powerplay kommer til å spille en stor rolle i kampen mellom Canada og Slovakia. To mål i power play er svært sannsynlig, spesielt fordi Canada er sterke i power play og har en svakhet i undertall, noe slovakene må utnytte hvis de ønsker å kjempe om opprykk.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker