mars 13, 2024
22 Visninger

Vårt valg: Bournemouth – Luton: Mål: +2,5

13.03.2024 20:30

Bournemouth berget ett poeng hjemme mot Sheffield Wednesday (2-2) i forrige runde takket være Enes Unals første mål for klubben, men Cherries var forståelig nok misfornøyde med å ikke ta alle tre poengene i møtet med tabellens siste lag. Nå kan de ta revansje mot en annen nedrykksmotstander når Luton, som tok ett poeng mot Crystal Palace (1-1), kommer på besøk.

Andoni Iraolas mannskap vant sist på hjemmebane i ligaen 26. desember, men de har fortsatt nok forsprang til å nå nedrykksstreken. Å hente inn et tomålsunderskudd i løpet av de siste 20 minuttene kan nå være et springbrett til bedre prestasjoner og kanskje enda flere scoringer. Bournemouth har bare scoret 14 ganger på hjemmebane på 13 kamper.

Luton har scoret på bortebane i seks ligakamper på rad, men har ikke vunnet de fire siste (0-2-2). Problemet er først og fremst et lekk forsvar, som allerede har sluppet inn 30 mål på motstandernes banehalvdel (målforskjell 17:30), ni av dem på de tre siste kampene. Totalt sett har Luton ikke vunnet på seks ligakamper på rad, og redningen begynner å bli komplisert.

Hva du skal satse på:

17. runde kan bli målrik. Bournemouth hentet seg inn i slutten av forrige hjemmekamp og slo Burnley (2-0) en uke tidligere. Luton har deretter sluppet inn 14 mål på de fire siste kampene, noe hjemmelaget bør utnytte.