Boston – Florida: Pastrnak D. mål +0,5

NObookmaker
oktober 14, 2024
11 Visninger

Vårt valg: Boston – Florida: Pastrnak D. Mål +0,5

14.10.2024 19:07

En av Bostons mest pålitelige hockeyspillere i starten av den nye sesongen er David Pastrnak. En av NHLs beste målscorere er i storform i starten av sesongen, noe han beviste i kampene mot Florida, Montreal og Los Angeles.

Mens han mot Florida scoret i power play og rettet opp Bruins’ 4:6-nederlag, økte han mot Montreal i sesongens andre kamp til 4:2 og bidro til at laget hans vant 6:4. I den siste kampen, da Boston tok imot Los Angeles, scoret han et mål i det fjerde overtidsminuttet og ga Bruins en 2-1-seier.

Pastrňák er i god skuddform i begynnelsen av sesongen. Han får mye plass, bruker den til å skyte veldig ofte (han hadde tretten skuddforsøk på tre kamper) og har klart å score i alle tre kampene. Han vil forsøke å forlenge rekken til fire kamper i neste kamp mot Florida, som bjørnene har noe å returnere til sesongåpningen.

Hva du kan satse på:

Tre kamper, tre mål, mange skuddforsøk. David Pastrnak viser hvor viktig han er for Boston. Han forlenger sin rekke i mandagens NHL-program, og han får skutt i sin fjerde kamp for sesongen.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker