Azarenka V. – Boulter K.: 2

NObookmaker
mars 25, 2024
27 Visninger

Vårt tips: Azarenka V. – Boulter K.: 2

25.03.2024 18:35

Britiske Katie Boulter vant en stor WTA-turnering i San Diego i begynnelsen av mars, og kunne dermed feire ikke bare karrierens andre tittel på toppturneringen, men også sitt gjennombrudd blant de 30 beste på verdensrankingen. For to uker siden hadde hun et svakt øyeblikk i WTA 1000 i Indian Wells, der hun endte i andre runde, men i Miami var hun i gang igjen. Takket være sin all-court tennis har hun allerede passert Brenda Fruhvirt og spesielt Beatriz Haddad Maio i åttende runde.

Boulter skal nå utfordre 34 år gamle Victoria Azarenka, som også røk ut i andre runde i Indian Wells og ønsker å ta revansje i Miami.

I tredje runde møter Azarenka kinesiske Qin Wen Cheng, som er rangert som nummer syv på WTA-rankingen. Cheng har imidlertid ikke spilt særlig god tennis siden hun nådde Australian Open-finalen, noe som gjør Azarenkas posisjon enklere. Boulter er derimot i god form, til tross for tilbakeslaget i IW.

Hva du skal satse på:

Selv om Azarenka er en liten favoritt i kampen, spiller Boulter karrierens beste tennis denne sesongen. Hun utmerker seg spesielt med sin evne til å finne effektive taktikker sammen med trener Luke Milligan på ulike motstandere, da hun ikke er en spiller med én bestemt stil. Det vil også gjelde for Azarenka, og Boulter vil forsøke å nå kvartfinalen i Miami.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker