Auston Matthews (TOR): scorer et mål.

NObookmaker
april 16, 2024
31 Visninger

Vårt valg: Auston Matthews (TOR): scorer et mål

17.04.2024 01:37

I dag kan bli et historisk øyeblikk. Bare åtte spillere i historien har klart å nå 70-målsmerket. Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Brett Hull, Phil Esposito, Jarri Kurri….. Sist denne grensen ble nådd var for 31 år siden, da Alexander Mogilnyj og Teemu Selanne nådde den.

Det er en ekstraordinær bragd som Auston Matthews kan klare i dag. Toronto spiller nest siste kamp i den ordinære sesongen i Florida. Det var mange fans som fløy inn fra Toronto. Alle ønsker å være til stede ved denne betydningsfulle anledningen. Matthews er den beste skytteren i den nåværende generasjonen.

Toronto kan ikke endre sin posisjon på tabellen lenger. De møter laget på tredjeplass i Atlantic Division og nattens motstander, Florida Panthers. Det er ikke gitt at Toronto kommer til å spare stjernene sine. I dag handler det om å stake ut territorium, en forsmak på en serie som vil være i full gang neste uke. I fjor slo Florida ut Toronto 4-0 i back-to-back-kamper, og Maple Leafs er ivrige etter revansje. Matthews, Nylander og co. kommer definitivt til å spille til sitt fulle potensial i dag, men fokuset på å slå en rival ligger også på Matthews’ individuelle suksess. Laget vil jobbe for ham, det handler også om hans suksess.

Hva du skal satse på: Matthews er en killer, evnen til å score mål har vist seg hele sesongen. Han kommer til å nå rekordhøye 70 mål i natt.

Selvtillit: 6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker