Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

NObookmaker
april 9, 2024
22 Visninger

Vårt valg: Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

10.04.2024 04:07

Denne kampen kan bli en felle for favoritten Los Angeles. Kings har vunnet tre strake og har satt seg selv i en god posisjon til å holde seg i sluttspillet, men de var under stort press i kampen mot Vancouver og slo bare svake San Jose 2-1. Forhåpentligvis får fansen se en spillbar versjon av laget når sluttspillet starter om to uker.

Men denne kampen er et byderby, og Anaheim (til tross for at de fortsatt er et av de dårligste lagene i serien) har ikke spilt dårlig i det siste. De tok et poeng i ordinær tid, og utlignet til 5-5 mot St. Louis med to sene mål. For en gangs skyld var han mer aktiv. Ducks hadde 38 skudd, fryktelig mange til dem å være. De tapte borte i Seattle tidligere, men de klarte også å slå Calgary på bortebane.

I avansert statistikk har de en enda bedre statistikk enn Kings de siste åtte dagene. De ligger på 49 prosent i forventede mål, Kings ligger på 44 prosent. De ligger til og med på femteplass i NHL når det gjelder andelen farlige skudd på mål med 61 prosent. Kings ligger midt på tabellen med 50 prosent. De har en skuddprosent på 13 prosent.

Kings er fortsatt favoritt, men dette er en kamp som er viktig for Ducks som siste kamp i en rotete sesong, og de vil gjerne gjøre det vanskelig for rivalen å nå sluttspillet.

Hva du skal satse på: Et byderby er alltid en annerledes kamp. Kings er sterke, men Ducks har spilt bra i det siste og vil nok ønske å vinne denne kampen litt mer enn andre. Å spille på hjemmehandikap kan lønne seg.

Tillit: 8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker