Manchester City – Sparta: kamp/antall mål 1/+3,5

NObookmaker
oktober 23, 2024
5 Visninger

Vårt tips: Manchester City – Sparta: kamp/antall mål 1/+3,5

23.10.2024 21:00

Det kommer til å bli en sannhetens uke for Sparta, som det virkelig er. Resultatene så langt har vært preget av en relativt enkel uavgjort, og i det øyeblikket de tøffere motstanderne (Olomouc, Slavia, Liberec) kom, begynte de å slite.

På onsdag møter de verdens beste lag, Manchester City, på sin bane, på søndag spiller de dessuten i Pilsen, og et nytt poengtap kan utgjøre hele forskjellen i tittelkampen. Trener Friis må derfor vurdere godt hvilke typer han vil sende til hvilke kamper.

Klubben fra Letná klarte en generalprøve med 2-1 mot Liberec i helgen, men det beviste nok en gang at det ikke er noen stor ting om et lag ikke stiller med sterkest mulig oppstilling. Forsterkningene som har kommet inn det siste året, som Rrahmani, Krasniqi, Tuci eller Solbakken, er ikke i nærheten av kvaliteten til Sorensen, Kairinen, Laci eller Preciado. Men sammenlignet med denne helgen vil oppstillingen utvilsomt være sterkere. Vitik, Olatunji eller Preciado bør komme inn i kampen, og Haraslin og Birmancevic bør også få flere minutter.

Uansett vil Sparta huske hvordan det så ut for et år siden mot Liverpool (1:5, 1:6), da de ble brent ut to ganger, så denne gangen vil de ty til en mer defensiv tilnærming. Forsvarets sammensetning er et spørsmålstegn, Panak eller Zeleny har tross alt ikke styrkeparameterne til å bremse Haaland. Dessverre er Cobaut fortsatt ikke tilgjengelig, noe som ville vært nyttig akkurat nå, så Sparta må doble Haaland.

Manchester City vil heller ikke være komplett på onsdag, Pep Guardiola nevnte at De Bruyne og Walker er ute, noe som i det minste for førstnevnte bare er bra for Sparta. I tillegg mangler den langtidsskadde spanjolen Rodri, noe som gir gjestene litt mer rom på midtbanen enn om den beste defensive midtbanespilleren for øyeblikket hadde spilt.

Hjemmelaget vil definitivt ikke undervurdere Sparta, spesielt ikke med 4 poeng på kontoen, og vil ønske å sikre avansement til neste fase av Champions League så snart som mulig. Som mot Slovan Bratislava (4:0) vil de starte med de fleste av sine stjerner og spille veldig offensivt. Spillere som Foden, Grealish, Savinho, Doku, Silva eller Haaland er aldri nok, og mål vil ikke bli sløst bort. Det engelske laget vil være bedre på ballen, den tekniske modenheten til spillerne er da et nivå unna Green eller Wiesner.

Hva du kan satse på:

Manchester er klar favoritt og vil bekrefte sin posisjon. Det bør bli mål i kampen, City vil definitivt hevde seg mer enn én gang. Fire mål i Manchester-kamper er ikke uvanlig, hjemmelagets defensiv har ikke vært bunnsolid de siste ukene.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker