Monaco – CZ Beograd: kamp/antall mål 1/+2.5

NObookmaker
oktober 22, 2024
8 Visninger

Vårt tips: Monaco – CZ Beograd: kamp/antall mål 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Ikke undervurder noe, det er budet å holde seg til i den fyrstelige klubben etter deres siste Champions League-deltakelse.

To uker etter å ha slått et Barcelona med ti mannssterke spillere 2-1 på hjemmebane, hadde Monaco vanskelig for å berge ett poeng i Zagreb, der de lå under 0-2. Uansett er det trolig den eneste skammen på en ellers vellykket sesongstart, ettersom Monaco topper Ligue 1 etter åtte runder og er ubeseiret i ti kamper, inkludert på den europeiske scenen.

Troppen er nå plaget av et økende antall skader, med Mohammed Salisu og Folarin Balogun ute i landslagspausen, med den senegalesiske stopperen Salisu som det største tapet. I fredagens ligakamp mot Lille, som endte 0-0, sparte trener Vladan Milojevic de spillerne som kom tilbake fra landslagssamlingen for å være i form til den viktige Champions League-kampen.

I det nye turneringsformatet har ingen råd til å la sjansen til å ta igjen et eventuelt tap gå fra seg, og hjemmekampen mot de serbiske mesterne er en må-seier for Monaco.

For Røde Stjerne er hvert poeng en bragd, og en av outsiderne kan ikke realistisk sett tenke på en mulig sluttspillplass; om ikke annet fordi det er tolv kamper å vinne i Champions League. Beograd var langt fra uavgjort i hjemmekampen mot Benfica (1:2), den første bortekampen på San Siro mot Inter Milan (0:4) viste lagets begrensninger, samtidig som de forlenget rekken med tap på bortebane i Champions League til tolv.

Hva du kan satse på:

Monaco vinner, spørsmålet er hvor mange mål det blir. Fyrsteklubben har ikke holdt nullen i Champions League på 22 kamper, så det er godt å kombinere med mer enn to mål i en kamp.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker