Valencia – Las Palmas: 1

NObookmaker
oktober 21, 2024
8 Visninger

Vårt tips: Valencia – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Valencia ga ikke mye glede til sine fans i det tettpakkede programmet før landslagspausen. Mot Osasuna (0:0), Real Sociedad (0:3) og Leganés (0:0) scoret ikke «flaggermusene», og med bare fem scorede mål er de dårligst i hele turneringen (sammen med Leganés). Dessuten er 1-3-5 og de resulterende seks poengene bare godt nok til nest siste plass. Mandagens kamp mot Las Palmas blir ekstremt viktig for begge lag, ettersom gjestene er det eneste laget som ligger dårligere an enn Valencia.

Las Palmas er det eneste laget som ikke har vunnet en eneste gang denne sesongen (0-3-6). På bortebane har laget fra Kanariøyene ikke engang tatt ett poeng ennå (0-0-4).

Hva du skal satse på:

I de fire siste kampene mellom disse to lagene har hjemmelaget alltid vunnet. To ganger var det Valencia, to ganger Las Palmas. Hjemmelaget vil være favoritt også denne gangen. Kanarifuglenes bortestatistikk har allerede blitt diskutert, så Valencia må vinne denne kampen for enhver pris. Hvis det skulle falle til sisteplass etter ti runder, er det ikke sikkert at trener Baraja orker mer. Nummer én.

Selvtillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker