Milan – Udinese: 02

NObookmaker
oktober 19, 2024
10 Visninger

Vårt tips: Milan – Udinese: 02

19.10.2024 18:00

To missede straffer og udisiplin gjorde at Milan gikk på sitt andre strake tap, da de tapte 1-2 for Fiorentina i forrige serierunde. Udinese, derimot, kom tilbake på vinnersporet med en knepen 1-0-seier over Lecce på hjemmebane, og ligger nå to poeng foran sine neste motstandere.

Problemene i AC Milan er ikke over. Rossoneri kastet bort en rekke på tre ligaseire på rad, og klarte først ikke å slå Leverkusen (0-1) i Champions League, og kom så i kveld i Firenze. Hovedproblemet var igjen forvirring og udisiplin, ettersom spillerne ikke lyttet til instruksjonene fra treneren, som utnevnte Pulisic som hovedhåndhever av straffer. Han sparket ikke en eneste, og til og med Theo Hernandez stjal ballen fra Morata for å bomme på den første straffen. Den andre ble ikke gitt av Abraham etter pause, da Fonseca minnet klubbhierarkiet. Atmosfæren i Milano er rett og slett ikke god.

I Udinese er situasjonen den motsatte. Den nye treneren Kosta Runjic er veldig populær, og Udinese har vunnet igjen, med 13 poeng (4-1-2). Udinese har kun tapt mot Inter og AS Roma, men ellers viser de meget god og offensiv fotball som gir resultater. På bortebane, bortsett fra tapet i Roma, vant Udinese i Parma (3-2) og spilte uavgjort i Bologna.

Hva du kan satse på:

Gjestene har nådd sine grenser denne sesongen, med tap i Roma og hjemme mot Inter, men de kan slette og overvinne disse forskjellene mot en internt spredt motstander. Presset vil helt klart ligge på hjemmelaget, som fansen kan vende seg mot i tilfelle en dårlig start. Udinese har en liten fordel.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker