Litvínov – Kometa Brno: Vinner av kampen til avgjørelse/Kometa Brno

NObookmaker
oktober 18, 2024
5 Visninger

Vårt valg: Litvínov – Kometa Brno: Vinner av kampen til avgjørelse/Kometa Brno

18.10.2024 17:30

Den tolvte runden i Hockey Extraligaen byr på en duell mellom Litvínov og Kometa. Disse lagene møttes sist i kvartfinalen i fjorårets sluttspill, da Verva vant 4:2. Kun fem poeng skiller de to lagene på tabellen.

Etter en seiersrekke på sju kamper har hjemmelaget Litvínov kun tatt ett poeng på de fire siste kampene og scoret kun seks mål. I søndagens runde tapte Verva 1:4 for Vítkovice. Duellen startet veldig bra, men så snudde gjestene stillingen takket være defensive feil. Litvínovs ledelse i toppen av tabellen er borte. Fraværet av Ondřej Kaš, som var nesten ustoppelig i begynnelsen av sesongen, har stor innflytelse på dette. Uten ham mangler angrepet flere ideer og mer fart.

Kometas prestasjoner, og spesielt resultatene, er på vei oppover, i motsetning til hjemmelaget. Brno har scoret i de fem siste kampene på rad og har ikke tapt poeng på de tre siste kampene. I mandagens hjemmekamp slo de Mladá Boleslav 4:2. Kampen ble avgjort i midten av kampen, der Kometa klarte å utnytte Boleslavs feil på en perfekt måte og gikk opp til en tremålsledelse. Hovedtemaet i kampen var tilbakekomsten til Peter Mueller, som scoret et mål og en assist. Moravian-lagets prestasjoner blir gradvis bedre sammenlignet med begynnelsen av sesongen.

Hva du kan satse på:

De to lagene er i helt ulik form, så kupongen har gjestene som vinner avgjørelsen til svært interessante odds. Komets har vunnet tre av de fem siste møtene i Ivan Hlinka Ice Arena.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker