Skottland – Portugal: Cristiano Ronaldo scorer/UN

NObookmaker
oktober 15, 2024
8 Visninger

Vårt valg: Skottland – Portugal: Cristiano Ronaldo scorer/UN

15.11.2024 20:45

Etter å ha forlatt sommerens EM i tårer uten å ha scoret et eneste mål, så det ut til at vannet ville lukke seg over Cristiano Ronaldo på 39 år. Men det portugisiske fotballidolet reiste seg fra de døde i Nations League, og scoret i alle tre duellene. Alle tre målene var matchvinnere.

Portugal slo Kroatia og Skottland 2-1 på hjemmebane, og vant også 3-1 i Polen på lørdag, der Ronaldo scoret sitt 133. mål i landslagstrøya og også traff tverrliggeren. Selv etter Ronaldos debacle i EM, der han til og med ga bort et straffespark, fortsetter trener Roberto Martínez å stole på ham, selv om han ikke lenger lar ham være på banen i hele 90 minutter. Mot Skottland kom han inn etter pause, i Polen ble han tatt ut etter en time. Ronaldo kan spare krefter som følge av dette, men han bør uansett ikke mangle i startoppstillingen til tirsdagens kamp på Hampden Park.

Skottene ligger sist i gruppen etter tre kamper uten ett eneste poeng, til tross for at de har scoret i alle tre kampene. De klarer rett og slett ikke å få til sluttspillet. Hjemme mot Polen (2:3) fikk de sitt tredje mål i det 90. +7 minutt på straffespark, Ronaldo scoret i det 88. minutt, og på lørdag i Kroatia (1:2) holdt de uavgjort til det 70. minutt, og konverterte en sympatisk oppvisning til bare ett mål.

Hva du kan satse på:

Oddsen for at portugiserne vinner er ikke svimlende, men kombinert med det faktum at Ronaldo vil hevde seg igjen, gir de allerede en mer interessant evaluering. Du kan også satse på målscoreren i et solospill.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

BETWINNERSpill på Betwinner med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker