Kincl P. – Engizek K.: 1

NObookmaker
oktober 7, 2024
14 Visninger

Vårt tips: Kincl P. – Engizek K.: 1

12.10.2024 18:00

Fotballstadionet i Frankfurt vil bli forvandlet til en MMA-treningsplass i landslagspausen, der rekorden for totalt oppmøte på et MMA-arrangement vil bli slått. Den tsjekkoslovakiske Oktagon-organisasjonen kan i alle fall vaske hendene med tilfredshet, etter Eden er dette nok en turnering som vil bli en snakkis for nesten alle kampsportfans over hele verden.

Et av høydepunktene på det fullpakkede kortet vil være duellen mellom den regjerende 84-mesteren Patrik Kincl og hjemmekjemperen Kerim Engizek, som er ubeseiret siden 2014. Papirfavoritten ifølge Fight Matrix verdensrangering er Kincl, som er rangert som nummer 34 i sin vektklasse, mens Engizek er 88.

Selv om tyskeren har en lang rekke ubeseirede kamper bak seg og en respektabel sammenlagtstatistikk på 20-4, er det styrken på motstanderne han har slått som teller på rankingen, og der ligger han klart bak sin tsjekkiske motstander. Kincl blir det største navnet han noen gang har møtt. Düsseldorf-mannen vil uansett ha et fullsatt hus bak seg, noe som kan gjøre mye med hodet, spesielt i MMA når mental tilpasning utgjør halve prestasjonen.

Uansett, Engizek er en veldig farlig angriper, han har avsluttet 14 av sine motstandere på KO/TKO, han liker ikke å stole på en poengavgjørelse.

Patrik Kincl er en erfaren slugger (28-10) som er en mer komplett fighter og har takket nei til flere tilbud fra UFC. Den tsjekkiske fighteren foretrekker også å stå på bakken, men hvis han ser svakhet eller ting ikke går optimalt, går han til nettet eller bakken. Der gjør han det da veldig smart og har tålmodighet til å gjøre trinnene i riktig rekkefølge. Inspektøren selv nevner da at han ikke vet nøyaktig hva kampen før 60 000 vil gjøre med ham, men han kan forvente at omgivelsene ikke vil spise ham.

Hva du kan satse på:

Patrik Kincl er betydelig bedre i henhold til rangeringen, samt kvaliteten på motstanderne han allerede har møtt, når du legger til kompleksitet og høy kamp-IQ, bør han forsvare sitt mesterskapsbelte i Frankfurt.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker