Dolní Chabry – Čechie Dubeč: 1. omgang: +1,5

september 22, 2024
18 Visninger

Vårt tips: Dolní Chabry – Čechie Dubeč: 1. omgang: +1,5

22.09.2024 09:45

Vår fotball live denne gangen besøker Praha-mesterskapet. Dolní Chabry spiller direkte på tsjekkisk TV, mens Ladislav Vizko og Vladimír Šmicers favorittklubb tar imot Čechie Dubeč.

Begge lagene skinner ikke i inneværende sesong, men fansen kan se frem til fotball der det ikke kommer til å mangle mål. I de seks kampene til hjemmelaget har det blitt scoret 26 mål, og poengsummen 10:16 indikerer at hjemmelaget også er litt uheldige, ettersom de bare har fått fem poeng. Lagets beste målscorer er Matějka, som har scoret fire ganger, ingen andre spillere har scoret mer enn ett mål. Laget gjør det bra når det gjelder løping og fart, med bare tre spillere over 30 år i troppen. I stallen finner vi også unge Jiří Šmicer, som også har spilt for Slavia i ungdomsårene.

Tsjekkias kamper i inneværende sesong er også målrike, gjestene har spilt en kamp mindre, men likevel har duellene deres allerede sett 25 mål, et gjennomsnitt på fem mål per kamp. Uansett kan Dubeč være mer effektive i kampene, de har to poengs forsprang på tabellen over søndagsmotstanderen og den nevnte kampen til overs. På den annen side husker Dubeč sikkert den siste kampen fra våren 2023, da de fortsatt var i 1. runde av konkurransen. En klasse i Chabry med 0:4.

Hva du kan satse på:

Kampen blir ikke målrik, men basert på antall mål som er scoret og sluppet inn i inneværende sesong, kan 5-målsgrensen bli angrepet, hvorav to av dem kan komme i første omgang.