Bologna – Shakhtar Donetsk: 02

NObookmaker
september 18, 2024
4 Visninger

Vårt tips: Bologna – Shakhtar Donetsk: 02

18.09.2024 18:45

Åpningsrunden i Europas mest prestisjefylte klubbturnering fortsetter onsdag med ytterligere seks kamper. I tillegg til Letná i Praha, tar Bologna imot Donetsk fra kl. 18.45.

Bologna skal spille Champions League etter seksti år. Det var det femte beste laget i Serie A forrige sesong. Det har imidlertid kommet ganske vanskelig inn i den nye. Etter de fire første rundene har de kun tre poeng på tre uavgjorte kamper og ligger kun på syttendeplass, med seks kamper igjen siden mai for å ta tre poeng. Bologna ser ut til å betale for sommeravgangene til blant andre bærebjelkene Riccardo Calafiori og Joshua Zirkzee. Sist gang reddet de «Rossoblu» med to mål det siste kvarteret for i det minste å spille uavgjort hos nykommeren Como.

Shakhtar fikk heller ikke akkurat noen ideell start på den nye ligasesongen, selv om det sammenlignet med Bologna likevel er en litt annen historie. Donetsk klarte å vinne tre av sine fem kamper. Det ble kun tap mot det nåværende første- og andrelaget i turneringen. I helgen tok den regjerende ukrainske mesteren en sjanse på Lviv, og slo dem 5-2. Med 14 scorede mål har Shakhtar det mest produktive angrepet i hele ligaen.

Hva du kan satse på:

Bologna sliter foran sin Champions League-debut. Italienerne vil ikke få det lett med den ukrainske gjengangeren i millionærturneringen foran egne fans. Det ville ikke være en overraskelse i det hele tatt hvis deres lange ventetid på en seier blir forlenget igjen. Med dagens oddsspredning virker et spill på at Shakhtar ikke taper som et interessant valg.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker