AC Milan – Liverpool: 2

NObookmaker
september 17, 2024
4 Visninger

Vårt tips: AC Milan – Liverpool: 2

17.09.2024 21:00

AC Milans hjemmelag har hatt det tøft siden starten av den nye sesongen. I de tre første rundene spilte de uavgjort to ganger og gikk også på et nederlag mot Parma. Etter landslagspausen leverte imidlertid Milan en utmerket prestasjon og deklassifiserte Venezia 4-0 på hjemmebane. Alle fire målene ble scoret i løpet av den første halvtimen. Dette ga spillerne, med Paulo Fonseca i spissen, en god dose selvtillit foran Champions League.

Liverpool gjør akkurat det motsatte. Dette laget hadde en feilfri start på Premier League, og vant tre kamper med 7-0 i målforskjell. Etter landslagspausen kom imidlertid det store sjokket da Liverpool tapte 0-1 hjemme mot Nottingham etter en meget dårlig prestasjon. Likevel kan Arne Sloppes mannskap være svært fornøyde med sesongstarten. Det vil de gjerne bekrefte i Champions League mot AC Milan, som de har slått i sine fem siste kamper.

Hva du kan satse på:

Selv om Milan vant sin siste kamp i den hjemlige konkurransen klart, er den generelle formen til dette laget ikke bra i det hele tatt. AC vil møte et stort angrep fra den engelske klubben, som de ikke vil være i stand til å takle og til slutt vil falle foran fansen. Liverpool vil ta de tre poengene.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

BETWINNERSpill på Betwinner med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker