Lazio – Verona: 1

NObookmaker
september 16, 2024
4 Visninger

Vårt tips: Lazio – Verona: 1

16.09.2024 20:45

Fire poeng etter tre kamper er ikke en skuffelse for Lazio, men absolutt ingen suksess. Den siste hjemmekampen mot AC Milan veide imidlertid opp for tapet i Udine. Verona gjorde også opp for den siste vaklingen (Juventus 0-3) med en 2-0-seier i Genova.

Lazio slo ikke Milan, men i tillegg til Taty Castellanos scoret også Boulaye Dia, som kom på slutten av overgangsvinduet. Dermed ser trener Marco Baroni ut til å ha oppdaget (sammen med Mattia Zaccagni) en veldig lovende offensiv trio som kan endre retningen på sesongen hans mye. Tross alt er det lite sannsynlig at lovbruddet vil være et problem, ettersom Lazio allerede har scoret seks mål, en total bare overgått av Inter før denne runden.

Verona hadde stor suksess i forrige runde. Laget som var regnet som en av de største nedrykkskandidatene, vant faktisk to av sine tre første kamper, mot Napoli, Juventus og borte mot Genoa. Trener Paolo Zanetti var svært positiv til det siste resultatet og sa at laget hans holdt godt sammen, etter at det igjen ble gjort endringer i et Verona som har vært plaget av økonomiske problemer i løpet av sommeren. Hvor mye lenger vil Hellas fortsette å overraske?

Hva du kan satse på:

Lazio starter igjen med trioen Castellanos-Dia-Zaccagni, og kampen kan bli lik oppgjøret mot nykommeren fra Venezia. Verona vil være veldig uberegnelige denne sesongen, noe som ble bevist av seieren mot Napoli og det påfølgende tapet mot Juventus. Lazio vil vinne og plassere seg blant topplagene denne sesongen.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker