Norge – Østerrike: dobbeltsjanse 0-0

NObookmaker
september 9, 2024
7 Visninger

Vårt tips: Norge – Østerrike: Dobbeltsjanse 0-0

09.09.2024 20:45

De to første kampene i gruppe B3 endte uavgjort, noe som var skuffende for begge lag.

Norge spilte 0-0 i det fjerne Kasakhstan, og trener Stale Solbakken fikk velfortjent kritikk, noe han har fått i lengre tid. Det er et under at et lag som har Premier Leagues toppscorer (Haaland), den spanske ligaens nest beste målscorer (Sorloth), en Arsenal-støttespiller (Ødegaard) eller en forsvarsspiller fra Champions League-finalisten Dortmund (Ryerson) på midtbanen, er middelmådige på landslagsnivå.

Norge har ikke deltatt i en stor turnering på 22 år, og har bare vunnet én av sine fem kamper i år, mot Kosovo, som Haaland scoret hat-trick mot. I Kasakhstan var nordmennenes offensiv elendig, selv om de hadde mange muligheter til å vinne, slet de bare med treffsikkerheten til slutt, med ett av 19 skuddforsøk som gikk mellom stengene.

Østerrike spilte 1-1 mot Slovenia i en duell mellom de to åttendedelsfinalistene i forrige EM, et rettferdig resultat. Ralf Rangnick gjorde bare noen få endringer i startelleveren sammenlignet med mesterskapet, med målscorer Arnautovic fortsatt i troppen, men Alaba er fortsatt på rekonvalesens, og midtbanespilleren Danso og spissen Gregoritsch mangler også fra den vanlige troppen på grunn av skader.

Hva du kan satse på:

Begge lagene må vinne, men det mest sannsynlige utfallet er nok en gang uavgjort, slik den forrige kampen mellom dem endte (1-1) i den første utgaven av Nations League for fire år siden. Gi det en sjanse i dobbel.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker