Krueger M. – Lehecka J.: Mer enn 3,5 sett

NObookmaker
august 28, 2024
10 Visninger

Vårt valg: Krueger M. – Lehecka J.: Mer enn 3,5 sett

28.08.2024 17:00

Jiri Lehecka er storfavoritt i US Opens andre runde mot hjemmelaget Mitchell Krueger. Etter kampen mot Marton Fucsovics sa han imidlertid at han forventer en ganske tøff kamp og en lang kamp, ettersom Krueger er spesialist på harde underlag og spiller på hjemmebane.

Vít Kopřiva har allerede fått føle amerikanerens kvaliteter i kvalifiseringsrunden, da han tapte to ganger 3:6 mot Krueger i åpningsrunden av hovedturneringen. Deretter klarte Krueger å vinne ytterligere to kamper og avansere til hovedturneringen, der han beseiret franskmannen Hugo Grenier i åpningsrunden.

Lehecka er godt klar over hvilke kvaliteter hans kommende motstander besitter. Til tross for at han bare er rangert blant de andre 100 i verden. Men som den tsjekkiske tennisspilleren så treffende bemerket, klarer Krueger tradisjonelt å sette favorittene i forlegenhet i turneringer på hjemmebane i USA, og han spiller mye bedre tennis enn han burde med tanke på sin rangering.

Hva du kan satse på:

Det er ingen grunn til å spekulere i at Jiří Lehečka er storfavoritt til å gå videre til tredje runde. Krueger vil imidlertid ikke selge skinnet sitt billig. Et spill på et høyere antall kamper eller for eksempel at minst fire sett vil bli spilt kan anbefales.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker