Albot R. – Djokovic N.: Djokovic N. -9,5 game

NObookmaker
august 26, 2024
11 Visninger

Vårt valg: Albot R. – Djokovic N.: Djokovic N. -9,5 games

27.08.2024 02:15

Novak Djokovic tok en lang pause etter å ha vunnet drømmegullet i Paris, og vender tilbake til banene etter en tre uker lang pause, der han gikk glipp av Masters i Montreal og Cincinnati. Men som Djokovic pleier, har han ikke ligget på latsiden og forberedt seg hardt til US Open, der han har en siste sjanse til å vinne en Grand Slam-tittel i år. Han lyktes ikke i de tre første Grand Slam-turneringene, noe som er en stor skuffelse for rekordholderen så langt.

Han har en veldig fin trekning i første runde i form av kvalifikasjonsspilleren Radu Albot. Den 34 år gamle moldoveren var tidligere nummer 39 i verden, men det er lenge siden. De siste årene har han ligget i utkanten, men mer på utsiden, av verdens topp 100. Han kvalifiserte seg til US Open, men hadde tre tøffe tresettskamper der prestasjonene hans ikke var særlig overbevisende.

Hva du kan satse på:

Novak Djokovic vil begynne sin jakt på å forsvare fjorårets US Open-tittel med en seier over Radu Albot. Han vil ikke tillate moldoveren å gjøre mye med sine kvaliteter, som han fortsatt besitter i en alder av 37 år. Han vil beseire motstanderen i tre sett med en forskjell på minst 10 games.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

BETWINNERSpill på Betwinner med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker