Pardubice – Hr. 2

NObookmaker
august 20, 2024
12 Visninger

Vårt tips: Pardubice – Hr. 2

24.08.2024 20:00

Det sies at derbyet ikke har noen favoritt, men det er ikke tilfelle her. Hradec Králové er nærmere seieren, til tross for at Pardubice har hjemmebanefordelen denne gangen.

Hjemmelaget kom ikke ideelt inn i den nye sesongen av fotball-ligaen, etter fem runder har det tre poeng for en god halvdel mot den siste Budějovice. Det ble bekreftet at valget av trener Saňák ikke var optimalt, laget viser ikke hva det ønsker å spille. I tre av de fem kampene klarte ikke laget å score, tvert imot, bakover holdt laget ikke rent en eneste gang. I tillegg begynte uflaks å holde seg til laget, i den siste runden ble lagets beste målscorer Kalabiška skadet, laget i Liberec konverterte ikke engang en straffespark av Patrák.

Pardubice går inn i derbyet under press, fansen er i ferd med å miste tålmodigheten med lagledelsen etter at Kovac, Icha og Hlavaty forlot laget i sommer. Klubben har fått nytt blod, men relativt sent, og før laget kan spille igjen vil det være dømt til å kjempe for overlevelse.

Hradec Kralove, derimot, beveger seg skritt for skritt i den retningen de ønsker. Laget vil gjerne ut i Europa, og etter fem kamper har de ni poeng, noe som ikke er dårlig med tanke på at laget to ganger har endt med ti, og troppen er plaget av en plagsom turnover. På den annen side er den gode nyheten at den defensive forsterkningen, stopperen Petrasek, umiddelbart har funnet seg til rette med sine nye lagkamerater og er i like god form som han var mot Dukla i hele nitti minutter. For å gjøre vondt verre er det også spekulasjoner om ankomsten til unge Samek.

Krejci er også frisk og kan hjelpe laget på slutten, der det ikke er ideelt. Mihálik kom i det minste gjennom i forrige runde, og kom seg dermed tilbake fra en misset straffe mot Baník. Juliš og Kučera er fortsatt ute.

Hva du kan satse på:

Hradec har bedre form, en stabil forsvarslinje og vil være bedre i de personlige duellene. Alt dette vil gjenspeiles i sluttresultatet. Votroci vil vinne, et mer forsiktig alternativ kan være en dobbel sjanse, dvs. en seier med halvparten eller på slutten av spillet.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker