Gilloise – Slavia Praha: 02

NObookmaker
august 12, 2024
12 Visninger

Vårt tips: St. Gilloise – Slavia Praha: 02

13.08.2024 20:30

Slavia vant 3:1 i Eden for en uke siden og reiste til Belgia i fred og ro. Laget ønsker uansett ikke å undervurdere noe som helst og dro til Belgia på søndag.

Trener Trpišovský kan stole på duoen Ševčík – Holeš, som ikke var tilgjengelige i den første kampen. Wallem er derimot ute av spillet og er fjernet fra Champions League-troppen, mens Chytil har helseproblemer og ikke ser ut til å få flere minutter.

Tomas Chorý, som scoret to ganger i den første kampen mellom de to lagene og skapte store problemer for St. Dette henger også sammen med at hjemmelaget ikke har en veldig dyktig stopper, noe som vil være et problem denne gangen også.

Hjemmelaget har et forsvar som ikke er i optimal form, og har scoret syv ganger på de to siste kampene. Det er tydelig at laget ikke bare har byttet spillere, men også trener i sommer, og belgierne er langt fra fjorårets prestasjoner.

Slavia klarte å fjerne Puertas i kamp nummer 1, hjemmelagets farligste spiller vil få en livvakt denne gangen også. Uansett er belgierne ingen lettvekter, som de viste i fjor mot topplag inkludert Liverpool, fremover kan de spille med en berøring.

Slavias forsvar, som er feilfritt i ligaen, vil sannsynligvis score denne gangen, men begge lagene vil score mål i kampen, og Sevivianerne vil ha en betydelig fordel i det minste i offensive standarder.

Hva du kan satse på:

Slavia hadde det fysiske overtaket i den første kampen, og de kommer til å slå motstanderen med rå styrke denne gangen også. Slavia er et erfarent lag i cupen, så de kommer til å beskytte sin tomålsledelse. Trener Trpišovskýs tropp kommer ikke til å tape i Brussel, og Tomáš Chorý scorer mål og kjemper for fansenes gunst på best mulig måte.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker